Det har fremdeles ikke gått opp for meg.

...at det er sommer og jeg snart skal få se favorittbandet mitt, Nine Inch Nails LIVE i Sverige om under to uker! Herregudherregudherregud! Det blir så fantastisk bra!

01nineinchnails101707Men på den annen side, har det fremdeles ikke gått opp for meg at det er sommer og ferie, i alle fall for de fleste. Men jeg skal jobbe 5 uker i sommer, og kan ikke si jeg gleder meg. Men hva gjør man ikke for pengene! Jeg har bare ikke sommerfeelingen enda, men håper den kommer.

Vet at flere har venner, bekjente og til og med kjærester som har reist til en eller annen festival nå, tror det dreier seg mest om Hovesfestivalen i Arendal. Kjæresten min er der også, og det som svir mest er vel at han er i "nærheten" men jeg får ikke sett han.
Heldigvis fikk jeg gledelige nyheter i dag da han ville være hos meg helgen etter festivalen før han dro hjem. Lykke!<3 Så nå håper jeg at jeg overlever første uke på jobb som starter imorgen, ved å se frem til helga. Og for å glede seg til torsdag 2. juli, dagen jeg ser the best band of all time. Trent rules!

-Mari

4 kommentarer

miabia

21.jun.2009 kl.22:57

Forresten så skal MIA VÆRE MED

Corvus Corax

22.jun.2009 kl.16:42

Hahaha, jaaa Miaaa, jeg nevnte det jo i det forrige innlegget :c

Lady Netta

15.jul.2009 kl.15:13

Sv: Enig! :D Hu er så utrolig god, du må få sett a in real life en dag, hun er nudelig :D

Lady Netta

30.aug.2009 kl.11:39

Sv: Hmm, jeg er uenig jeg. For jeg er størrelse 38, av og til 40, akkurat som eksempelet mitt. Det er jo sjelden man er akkurat en størrelse, og ingen avvik. Så jeg er 38, av og til 40 :)

Skriv en ny kommentar

Corvus Corax

Corvus Corax

18, Fet

Hei. Jeg heter Mari. Jeg er 18 år og går 3 året med studiespesialiserende på vgs. Forhåpentligvis ender jeg opp som utdannet fotograf om noen år. Bloggen vil handle om livet mitt og mine interesser. Jeg elsker fantasi, det overnaturlige, urbane legender, magi, film, litteratur, musikk, dyr og natur!

Kategorier

Arkiv

hits