Hva skal jeg lage?

Første uka på skolen igjen etter juleferien er over. Jeg merker at jeg bare blir mer og mer sliten, og nå som det endelig ble helg så har jeg blitt forkjøla!

Uansett, jeg tenkte jeg skulle begi meg ut på et forsøk med Fimo-leire senere i dag, og jeg er litt usikker på hva jeg skal lage... Jeg har fargene flesh og white, men jeg har også akrylmaling, så jeg kan lage noe i det fleste farger. Spørsmålet er bare hva jeg skal lage... oO

Jeg vurderer:
Fluesopp-anheng
Begynne på en alveskulptur(håret har ikke kommet i posten enda!)
Drage
Huldra

Kom med forslag, enten det er noe på den lista her eller noe du kommer på selv. Det settes stor pris på... :)

Et eksempel på alveskulptur:Bildet er (c) ~Nenufar-Blanco, og tatt fra http://nenufar-blanco.deviantart.com/art/16-Bellance-41544101

Annet enn det, så har jeg unnet meg litt småting fra nettet etter pengene jeg fikk til jul, så nå venter jeg på at det skal hoppe frem litt av hvert i postkassa. *glede seg* Kommer sikkert til å fortelle mer om det etterhvert som det dukker opp i posten. ^.^

Pøs på med forslag om fimo-leire!

~Maranwë

9 kommentarer

Arevya

09.jan.2010 kl.14:07

Drage! Nydelige vesen, der bare kreativiteten sitter grenser på hva du kan gjøre :D

Maranwë

09.jan.2010 kl.14:25

Arevya: Ja, nettopp! Har hatt en forkjærlighet for drager så lenge jeg kan huske. ^^ Kanskje jeg lager en søt liten dragebaby eller noe slikt... Hmm, jeg bør skisse ned noen forslag nå. Takk!

xukjent

09.jan.2010 kl.14:50

DRAGE : D de kan både være søte og skumle : D

Lucy

09.jan.2010 kl.14:52

"fallen" angel:)

<3 Sara og Anette

09.jan.2010 kl.14:53

Drage :D

-Sara

www.saraoganette.blogg.no

Julie

09.jan.2010 kl.14:54

Drage :D søte og nydelige <3

Albertine

09.jan.2010 kl.15:03

Alv! :- D Siden det er forkortelsen for navnet mit,, hehhe :))) Du hadde foresten utrolig fin header!

Jeg lurer på om jeg skal kjøpe et par sko som jeg så i går, så jeg lurte på om du kanskje kunne ta en titt på blogen min og si hva du synes om skoene! Hadde vært veldig hygelig om du kunne! :- )

melisabeth

09.jan.2010 kl.15:09

Hei!

I forbindelse med mitt fordypningsemne har jeg laget en undersøkelse om blogging og påvirkning i forbrukersamfunnet. Jeg ville blitt takknemlig om du kunne ta deg et par minutter for å svare på den, da jeg ikke kan bruke resultatene om jeg ikke får inn nok data. Jeg blir veldig glad om du også tipser andre bloggere og blogglesere om undersøkelsen!

Følg linken: http://surveys.polldaddy.com/s/724F5628A69252C0/

På forhånd, takk skal du ha!

-elisabeth

Maranwë

09.jan.2010 kl.15:36

melisabeth: Hei! Jeg tok meg tid til å ta undersøkelse. Vet hvordan det er med å få inn nok informasjon til fordypningsoppgaven selv. Lykke til!

Skriv en ny kommentar

Maranwë

Maranwë

18, Fet

Hei. Jeg heter Mari. Bloggen vil handle om livet mitt og mine interesser. Jeg elsker fantasi, det overnaturlige, urbane legender, magi, film, litteratur, foto, kunst, musikk, dyr og natur!

Kategorier

Arkiv

hits