Hvordan det ser ut når jeg maler...

Jeg lever enda! Eksamen tar på. Jeg har gitt meg selv tegneforbud fram til neste onsdag da jeg må få ferdig denne eksamensoppgaven. *grøss* Tenkte derfor å slenge med et kjapt bilde av hvordan det ser ut hos meg når jeg maler. :) Og hva de forskjellige tingene er!

Jeg påstod ikke at jeg hadde det ryddig!

 1. Te eller andre former for å fylle på kreativitetstanken!

2.Kjøkkenpapir. Jeg klarer ikke å understreke nok hvor viktig det er. Bare tenk om du søler masse mørk farge på de lyse partiene dine. Da trenger man noe i nærheten. Kjapt.

3. Mitt lille blå metallpenal med tegnetusjer, knetgummi, viskelær og blyanter i mange forskjellige hardheter.

4. Akvarellskrinet mitt! Har også flere tuber, men disse er ikke med på bildet.

5. Selve maleriet er jo ganske viktig. :p Skal lage et innlegg senere om akkurat dette lille ACEO-maleriet, så dere kan se det litt nærmere. ^^

6. Kjøkkenpapir- bit. Tenk om du skal tørke opp noe også velter du vannet og du sitter der kald, våt og sint. Ha alltid en liten bit papir ved penslene dine, for de små feilene.

7. Vann! Når man driver med akvarell - vannfarger, så er det ganske naturlig at vann hører med. Jeg har et stort litermål til vannet mitt, så går det lenger mellom hver gang man må bytte. Møkkete vann til akvarell er fyfy!

8. Min kjære samling med pensler. Jeg bruker de syntetiske penselene fra Winsor & Newton, fordi de er supergode i bruk, har god kvalitet og er snille mot dyra! Helt unødvendig å kjøpe pensler med dyrehår når man kan finne så gode alternativer! (Og ja, det er faktisk en rosa tannbørste oppi der. En Hermine-tannbørste faktisk!)

~Maranwë

4 kommentarer

Alv i tussmørket

22.feb.2011 kl.22:46

Et kreativt menneske har det ikke ryddig i arbeidskroken sin ^^ jeg synes rot er koselig! *smiler*

nilennalv

22.feb.2011 kl.23:14

Syns ikke det var sååå rotete! :) Dette var et veldig koselig og fint innlegg! ^^ hihi

Gleder meg til å se maleriet! :D

Maranwë

23.feb.2011 kl.13:23

Alv i tussmørket: Hihi, så sant så sant! System i rotet. :3

nilennalv: Nei, men når sant skal sies så gjorde jeg det litt ryddigere bare for å ta det bildet! *knis* Takk! ^^

Marina

23.feb.2011 kl.19:11

Intressant ^^

Skriv en ny kommentar

Maranwë

Maranwë

19, Fet

Hei. Jeg heter Mari. Bloggen vil handle om livet mitt og mine interesser. Jeg elsker fantasi, det overnaturlige, urbane legender, magi, film, litteratur, foto, kunst, musikk, dyr og natur!

Kategorier

Arkiv

hits