Hva jeg har drevet med i det siste...

Første uke i praksis er over, tre igjen! Jeg hadde min første "egne" time på fredag, jeg hadde 5. trinn og vi skulle ta bilder og lage photostory. Det var kjempeskummelt! Glemte ting jeg skulle si, og det er noe helt annet å stå foran klassen enn det man kan lese seg til. Men det kunne gått verre. Blir spennende å se hvordan neste timen min blir. Jeg er i alle fall 110% sikker på at jeg ikke skal bli formingslærer i grunnskolen. Det er utrolig vanskelig å måtte forklare absolutt alt, hele tiden, flere ganger. Det er en kjempeufordring. Tror jeg vil trives mye bedre med eldre elever/studenter. ^^'

Men uansett, jeg har rukket å skrible litt innimellom også.  Et par skisser og to nye tegninger i blekk;


Havfrue:

En reveskikkelse, inspirert av Stephanie Pui-Mun Law sine fine rever:En skribletegning som egentlig ble ganske morsom. Sopp!<3 :


Og blekktegningen av reveskissen min:
Også holder jeg nå på med en tegning av Padmé Amidala fra Star Wars. Skulle ønske filmene hun var i (ep. 1,2 og 3) var like bra som 4, 5 og 6, siden jeg er helt forelsket i karakteren til Natalie Portman. Så her har dere fra skissestadiet:Hun er nå tegnet ned på illustration board og venter på å bli malt. Hipp hipp!

 

~Maranwë


4 kommentarer

oOLina LitheriaOo

20.mar.2011 kl.20:14

Kjempeflott! :)

Maranwë

22.mar.2011 kl.20:12

Tusen takk Lina ^^

Wilwarin

17.apr.2011 kl.12:28

Woah! så nydelige :O skulle ønske jeg hadde talentet ditt!

nydelige, nydelige! Det må forresten ha vært sykt mange flotte bidrag i ditt lokale UKM når ikke det fantastiske maleriet ditt gikk videre.. eller så var ikke dommerne helt friske ;)

Maranwë

17.apr.2011 kl.12:49

Wilwarin: Tusen takk! Kommunemønstringa her jeg bor hadde et elendig kunstbidrag, det var stort sett meg og barneskoleelever. Så jeg vet ikke hva som skjedde. oO

Skriv en ny kommentar

Maranwë

Maranwë

19, Fet

Hei. Jeg heter Mari. Bloggen vil handle om livet mitt og mine interesser. Jeg elsker fantasi, det overnaturlige, urbane legender, magi, film, litteratur, foto, kunst, musikk, dyr og natur!

Kategorier

Arkiv

hits