Hjemme fra spa + vanskelig avgjørelse

Spa-helgen var helt fantastisk. Kan trygt si at jeg gikk ut derifra mange ganger avslappet enn det jeg var da jeg kom inn. Det var utrolig godt med behandlinger. Flytetanken var veldig, veldig merkelig. Å ligge i vann som er så salt at man ikke klarer å synke uansett hvor mye man prøver er en unik følelse. Tre kvarter i absolutt ro og stillhet var pleie for kropp og sinn!

Uansett, det er kanskje noen av dere som husker denne tegningen her:

 Jeg har nemlig fått litt kløe i fingrene etter å male dette bildet med akvarellmaling! Jeg skal så klart ikke male på tegnepapiret, det hadde bare blitt krøll, men overføre motivet over på illustration board og male det, så jeg har både en tegnet og en malt versjon. Det eneste jeg er redd for er at jeg skal "ødelegge" inntrykket motivet har i blyant, om akvarellen blir helt mislykket.
Så jeg spør dere; synes dere jeg skal lage en akvarellversjon av denne også? Jeg har spurt litt på facebook, men spør her også. :)

~Maranwë

4 kommentarer

oOLina LitheriaOo

31.mar.2011 kl.16:15

Så herlig da! :D

Vel.. Jeg synes det høres ut som en god idè å male bildet jeg.

Camilla Rose

31.mar.2011 kl.17:10

Ja! Prøv å mal det ^^ Det blir sikkert kjempefint :))

Maranwë

31.mar.2011 kl.17:26

Tusen takk. :3 Da skal jeg prøve på det!

Marina

31.mar.2011 kl.19:55

JA!

Skriv en ny kommentar

Maranwë

Maranwë

19, Fet

Hei. Jeg heter Mari. Bloggen vil handle om livet mitt og mine interesser. Jeg elsker fantasi, det overnaturlige, urbane legender, magi, film, litteratur, foto, kunst, musikk, dyr og natur!

Kategorier

Arkiv

hits